Написати твір на тему: Як залишитися людиною за бу - Троечка.com
Опубликовано 5 лет назад по предмету Українська література от Гость

Написати твір на тему: Як залишитися людиною за будь яких обставин.

Ответ оставил Гость

Коли я замислююся про сенс життя, то перш за все радію тому, що я просто існую, що поряд зі мною завжди є найдорожчі мені люди, що я можу милуватися красою оточуючого світу і постійно відкривати в ньому щось нове для себе.

У той же час я відчуваю велику відповідальність за цей світ і гордість від усвідомлення того, що я – людина. Але саме поняття “бути і залишатися людиною” кожен з нас розуміє по-своєму, і саме це розуміння впливає на вчинки і дії людини, а досить часто і на хід її життя.

У моєму розумінні, залишатися людиною – це значить виховувати і берегти в собі високі моральні якості і шанувати одвічні людські цінності.

Простежуючи історичний шлях розвитку людства, можна зрозуміти, що основу будь-якого суспільства складає певна мораль, якою і керуються члени того чи іншого суспільства. Навіть десять заповідей Христа – це теж своєрідна мораль, причому найбільш гуманна. Але частіш усього у світі складалися настільки антигуманні устрої, що це визиває справжній жах.

Отже, у кожної людини є своя мораль і саме від особистої моралі залежить, якою буде ця людина.

Не нашел нужный ответ?

Если ответ по предмету Математика отсутствует или он оказался неправильным, то попробуй воспользоваться поиском других ответов во всей базе сайта.


Найти другие ответы